Trevligt med bra böcker
Skrivet av

Four PR

17 november
2010
17 november
2010

Trevligt med bra böcker

Det är den 17e november och jag tänkte skriva ett inlägg. Gud vad intressant tänker ni! Det hoppas jag verkligen att ni tycker för jag har alltid intressanta saker att berätta om.

Just nu som jag försöker skriva ett blogginlägg skickar Fredrik ett SMS och frågar när jag ska äta. Fasen Fredrik! Jag har precis glömt bort min hunger, nu är jag hungrig igen!

Men men, jag har lite roliga grejer att berätta som har hänt. Jag har fyllt år! Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker julafton är mycket roligare, för då får alla paket! I alla fall fick jag Paul Ronges nya bok ”Sociala medier, en halv sekund från ord till handling” så just nu är det min morgonläsning på bussen. Jag har hunnit läsa cirka 20 sidor och den verkar väldigt intressant faktiskt. Jag gillar verkligen att Paul skriver om Habermas och hans teori om Den borgerliga offentligenheten.

Den där Habermas, en rolig prick alltså. Hans teori är ganska tung och svår att förstå men jag tycker att Paul gör ett bra jobb med att beskriva den, än så länge i alla fall. Jag har ju faktiskt inte hunnit läsa så mycket än, men jag kan ärligt säga efter att ha läst 20 sidor är den väl värd att läsa om man gillar sociala medier.


(vet inte varför den ligger ner, men det ska den inte göra)

Jag ska försöka ge en recension om den när jag är klar med den.

Vad har mer hänt på Emanuels front som är roligt, ja säg det. Jag tror verkligen att jag får återkomma med det…
Ha de så bra sålänge
//Emanuel

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.