Lucka 24
Skrivet av

Fredrik Stengarn

24 december
2010
24 december
2010

Lucka 24

God jul!

Det är julafton och vi är glada att ni valt att följa vår PR-kalender hela vägen hit. Förhoppningsvis har något av de 24 tipsen varit till er hjälp. Tveka inte att kontakta oss om det är något ni undrar över!

Tips 24: Vill ni fortsätta utveckla er PR? Besök fliken ”Tjänster” och läs mer om vad vi på Four PR har att erbjuda. Vi hjälper gärna er organisation att utveckla och forma dess kommunikationen och PR-insatser. Ni hittar våra tjänser här!

Tack igen för att ni läst och kommenterat.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Four PR!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.