Lunch med Four PR
Skrivet av

Martin Ruist

7 februari
2011
7 februari
2011

Lunch med Four PR

Four PR shoppar på lunchen.

Vi på Four tog en långlunch idag med lite shopping som kaka till kaffet. Lunchen intogs på fantastiska Lilla Örebro. Vill även nämna här att jag och Emanuel hann med en lunchträning innan lunchen också.

Efter lunchen gjorde vi ett besök på butiken Ingmars. Örebros anrika herrekipering. Följande hände;

Vännerna på Four ramlar in i butiken och börjar rycka, fråga och tala högljutt i butiken. Halva personalstyrkan engagerade sig i besöket. Herr Ruist investerade i en skjorta ifrån Stenström. Freddan valde att lägga lite slantar på en schysst smula ifrån Amanda Christiansen. En klassisk såkallad ”gubbkeps”.

Jag själv stod och velade med diverse skjortor och näsdukar, men fann inget som passade eller föll mig hundra procent i smaken. För att inte gå helt lottlös slog jag dock till på ett par strumpor ifrån Richard James. Emanuel däremot höll en relativt låg profil och lämnade butiken utan nya inköp. Den snåle fan! Sen hann vi även med ett besök på Sko-Service på Gamla gatan 8. Där sprang jag och Emanuel in, samtidigt som Fredrik och Martin höll låda utanför. Det dröjde inte länge innan vi började rycka i deras fantastiska Crockett & Jones-skor. Vi tog varsin katalog och nu ska jag hem och begrunda den för eventuella framtida inköp. Vilka skor de har alltså!

En lunch med Four helt enkelt.

/Filip

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.