Nyhet: Four PR sluter avtal med MoveTech
Skrivet av

Fredrik Stengarn

10 februari
2011
10 februari
2011

Nyhet: Four PR sluter avtal med MoveTech

Idag blev det officiellt att Örebroföretaget MoveTech AB låtit sluta ett halvårslångt avtal med Four PR. Avtalet löper första halvan av 2011, men med en option på förlängning.

Four PR har anlitats av MoveTech tidigare för andra mindre uppdrag, men nu väljer de båda företagen att fördjupa sin relation och jobba bredare med att utveckla kommunikations- och PR-arbetet hos MoveTech.

– Det känns superspännande måste jag säga, vi har haft väldigt goda tidigare kontakter med MoveTech och det känns kul att de vill anlita oss över en längre tid. Det är ganska ovanligt att små och medelstora företag gör sådana här djupa satsningar och det är kul att MoveTech vågar bryta ny mark. Vi hoppas att fler företag börjar inse vikten av att jobba med sin kommunikation och PR, säger Filip Jarl, VD och delägare på Four PR.

Avtalet innebär intensivt PR-arbete under avtalsperioden, där båda parter hoppas på stor genomslagskraft.

—————————————————————————————————————————————–

MoveTech AB är en ledande leverantör av skräddarsydda containers och arbetsutrustning i Sverige. MoveTech grundades 1998 av Markus Asklöv. Företaget jobbar idag över hela världen, men har sitt huvudkontor i Örebro.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.