Ikeas nya reklamfilmer
Skrivet av

Four PR

12 maj
2011
12 maj
2011

Ikeas nya reklamfilmer

Jag tycker att Ikeas nya reklamfilmer om bättre sömn där man låtit kända svenska artister spela in vaggvisor är helt GENIALA. Barndomsmystiksnostalgi blandat med konstiga-drömmar-och-gud-vet-vad och dessutom filmat på ett snyggt sätt. De har även valt att släppa låtarna både på Spotify och iTunes (Spotifylistan finns HÄR) vilket kändes som ett smart drag att göra redan innan efterfrågan av dem kom. Det är exakt det här som Ikea ska stå för! Det första jag personligen vill göra är att gå raka vägen och köpa mig en riktigt fin Ikea-madrass och bara gå och lägga mig på stört. Bra Ikea!

Kampanjen är framtagen i samband med reklambyrån Forsman & Bodenfors och kommer att pågå fram till den 29 maj. Dessa två nedanför är mina absoluta favoriter och går på repeat flera gånger om på Spotify om kvällarna.

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.