Checka in på Ica och få billigare varor!
Skrivet av

Four PR

1 september
2011
1 september
2011

Checka in på Ica och få billigare varor!

Ica tar nu ett steg framåt teknikmässigt och satsar på den yngre generationen genom att köra igång med att man kan checka in via Facebook när man är och handlar – och få en vald vara billigare.

– Vi har funderat en hel del på hur man kan utveckla det här med Facebook och Twitter. Vi ville utveckla det till en aktiv handling, många läser ju till exempel inte direktreklam säger Carl Schartau, handlare på Ica Vanadis, till dagensmedia.se.

Och det låter ju kanonbra! Som han säger – många läser faktiskt inte direktreklamen och tack vare utnyttjandet av sociala medier når Ica en bredare kundgrupp. Och på tal om bredare kundgrupp får det ju inte förglömmas att Ica relativt nyligen äntligen lanserat ”Ica student” för att ta sig in i studenternas liv. Ica student fungerar som ett Ica-kort, fast med inriktning på studenter med bra erbjudanden på ”student-mat”. De har även kört igång en studentblogg full med recepttips för den som tröttnat på alla torra och trista nudlar. Handlar man med sitt Ica student-kort får man dessutom alltid dubbel bonus samt erbjudanden från övriga samarbetspartners. Mycket trevligt.

Bra satsat, Ica!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.