Spotifys rekordökning!
Skrivet av

Four PR

5 oktober
2011
5 oktober
2011

Spotifys rekordökning!

För ett litet tag sen integrerades Spotify med Facebook och i förrgår släpptes siffrorna för de första nio dagarna och visade en ökning med hela 2,3 miljoner (!) användare för Spotify. Tilläggas bör att det knappt har gått tre månader sen Spotify lanserades i USA och integreringen med Facebook lär öppna många amerikaners ögon för den minst sagt eminenta musiktjänsten! Enormt trevligt att något svenskgrundat har blivit så stort och bra PR för svenska entreprenörer.

Och på tal om någonting helt annat så invigdes ju Örebros allra första City gross igår, och är det någon örebroare som har hajat till och lagt märke till alla City gross-flaggor i vanliga trädgårdar över hela Örebro de senaste veckorna? Rolig marknadsföring!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.