All good things come to an end.
Skrivet av

Four PR

7 oktober
2011
7 oktober
2011

All good things come to an end.

Frida här igen!

Nu är mina två veckor här på Four PR över och det känns faktiskt lite sorligt eftersom jag har haft det så himla kul dessa två veckor! Jag kommer lämna köping-hultatan 6 och och grabbarna på Four PR med träningsverk i kinderna efter allt skrattande. It’s safe to say att jag hade rätt om det jag skrev i mitt förra blogginlägg, killarna här på Four PR är helt klart störtsköna och så otroligt duktiga på vad de gör!
Det har verkligen varit två helt fantastiska veckor och jag har lärt mig så otroligt mycket och inte bara om PR. Jag har fått lärt mig en hel del nyttiga saker om företagande, varumärken m.m. Jag har även fått möta och lyssnat på många inspirerande människor, inte minst dom fyra här på kontoret som alla har inspirerat mig att fortsätta på PR-spåret i framtiden.
Därför vill jag nu tacka Fredrik, Emanuel, Filip och Martin för att jag fick komma hit och för allt jag har fått lärt mig och sett! Samtidigt vill jag önska dom lycka till och jag hoppas ni lyckas med allt ni vill lyckas med!
Återigen tusen tack!

Over and out. /praktikanten Frida

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.