Gör din egna mix av Ifs reklamlåt!
Skrivet av

Four PR

17 januari
2012
17 januari
2012

Gör din egna mix av Ifs reklamlåt!

Många företag har gjort det innan och det känns som att det lätt kan bli lite uttjatat. Eller ja, det ÄR uttjatat. Men If gör det ändå lite bättre. Lite mer ingående än alla andra. Kort och gott: nu kan man göra sin egen mix av Ifs reklamlåt ”Don’t you worry ’bout a thing”. Små korta klipp av en pratande kille i studion kopplas samman med en massa egna val (man kan faktiskt sjunga in texten själv, om man nu vill höra sig själv sjunga) och ett allmänt snyggt och ganska så realistiskt utseende.

Ganska så trevligt om man vill fördriva tiden en stund! Gå in och kör hårt. 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.