Hitta en Alla hjärtans dag-dejt på Twitter!
Skrivet av

Martin Ruist

8 februari
2012
8 februari
2012

Hitta en Alla hjärtans dag-dejt på Twitter!

Vi har tidigare här i bloggen skrivit kärleksförklaringar till Twitter. Vi vidhåller att Twitter är ett helt underbart, älskvärt medium, och nu får kärleken också plats i själva mediet (vilket inte minskar vår kärlek till mediet, tvärt om).

På tisdag är det Alla hjärtans dag och många singlar upplever då, oavsett hur nöjda de är med att vara singlar, att de får det lite upptryckt i ansiktet att de är, just, singlar. För att hjälpa alla singlar på Twitter (inklusive sig själv) startade @carnebro tidigare idag (onsdag) en kampanj under hashtaggen #dejtaihop. Den går helt enkelt ut på att föreslå vilka två singel-tweeps man tycker ska gå på dejt på Alla hjärtans dag.

#Dejtaihop har redan fått en hygglig spridning, och med tanke på vilket roligt initiativ det är så kommer det säkert att sprida sig som en löpeld och färga mycket av twittrandet de närmaste dagarna, med all rätt! #Dejtaihop är ett typexempel på Twitters styrka, nämligen hur enkelt det kan koppla ihop människor med samma intresse.

Kampanjen är inspirerad av kampanjen #lunchaihop som startade för ett tag sedan. Läs @carnebro:s eget blogginlägg om kampanjen, följ hashtaggen #dejtaihop på Twingly Live och se statistik över hashtaggen här.

Och framför allt: börja para ihop dina vänner med hjälp av sociala medier! Bra gjort, @carnebro! Du kommer förhoppningsvis få svårt att välja mellan alla dejt-förslag!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.