Nyhet: Four PR tycker om unga entreprenörer
Skrivet av

Fredrik Stengarn

15 februari
2012
15 februari
2012

Nyhet: Four PR tycker om unga entreprenörer

I Örebro finns det en ideell organisation som heter Ung Företagasamhet (UF). De finns till för att gymnasieelever ska få upp ögonen för företagande. Genom UF får unga skolentreprenörer möjligheten att driva något som kallas UF-företag under ett års tid.

Det här tycker vi på Four PR är fantastiskt. Därför har vi – som loggan uppe till höger här på hemsidan visar – valt att gå in och sponsra UFs verksamhet. Bland annat kommer vi vara tävlingsvärdar för kategorin ”Bästa logga” under den regionala UF-mässan i Örebro den 19 mars.

Vi tycker det här är jättekul och hoppas att massor av suveräna och inspirerande affärsidéer får bli verklighet!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.