Inspelningen av Solsidan 3 började idag
Skrivet av

Martin Ruist

27 mars
2012
27 mars
2012

Inspelningen av Solsidan 3 började idag

Idag startade alltså inspelningen av Solsidan 3. Imorse kunde vi följa Johan Rheborg twittra att han var på väg till inspelningen. Roligt att han väljer att dela med sig av info kring inspelningen. Blir spännande att se vad som kommer upp under resans gång.

Solsidan som när det sänds se av miljoner tittare. Där emellan fylls tidningarna med ett antal artiklar om serien och dess aktörer. Läste bland annat ett reportage med Josephine Bornebusch i Kupé här om dagen. Där pratade hon om de likheter och olikheter som finns mellan henne och Mickan, hennes rollkaraktär i Solsidan. Aftonbladet gjorde även de för en tid sedan ett reportage där det visade upp platserna som figurerar i serien.

Solsidan har blivit en serie som berör, både när den sänds och där emellan. Men sedan är ju Felix Herngren, i mina ögon, ett geni. Han skapar ofta produktioner som berör på olika sätt. I september kommer Solsidan 3 på TV4.

/Filip

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.