Spotify släpps till Ipad
Skrivet av

Martin Ruist

2 maj
2012
2 maj
2012

Spotify släpps till Ipad

Som vi har väntat. Nu är den äntligen här – Spotify för Ipad. Sedan länge, länge har Spotify funnits till Iphone och till Android, men för oss som gärna ställer upp Ipaden bredvid hemmabiosystemet i vardagsrummet hemma har det inte funnits någon smidig lösning. Ända sedan den första Ipaden lanserades för två år sedan (vilket för övrigt är imponerande o-länge sedan med tanke på vilken ställning surfplattor har i Sverige idag tack vare Ipad) har musik- och teknikentusiaster i landet frågat sig när de ska kunna lyssna på sin musik på ett vettigt sätt i sin Ipad. Svaret: 2 maj 2012.

Även tidigare har det gått att använda den Iphone-anpassade Spotify-appen i sin Ipad, så helt strandsatta har Ipadanvändarna inte varit. Men funktionerna har varit begränsade sett till möjligheterna som den större skärmen ger.

Det här kan tyckas som ett marginellt problem jämfört med svält i tredje världen, världsekonomisk kris och krigen i Syrien och Afghanistan, och det får jag väl erkänna att det är. Men det hindrar inte Spotify:s Ipad-app göra åtminstone mina musikkvällar lite enklare och bekvämare. Tänk om den också kunde vara en lösning på all världens verkliga problem.

Vill du ha en smidigare musikupplevelse på din Ipad kan du ladda ner Spotify-appen här. Världsfred har jag dessvärre ingen länk till…

 

UPPDATERING: För dig som har Spotify (och om du inte har det – Skaffa det! – så) tipsar jag givetvis om Four PR:s egen spellista.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.