Max kontrar mot McDonalds wraps
Skrivet av

Martin Ruist

8 juni
2012
8 juni
2012

Max kontrar mot McDonalds wraps

I förra veckan skrev vi här i bloggen om McDonalds lanseringskampanj för sina nya wraps. Nu kontrar konkurrenten Max och reklambyrån McCann genom en bild på Max Hamburgares facebooksida. De fortsätter på strategin ”Sveriges godaste hamburgare”. De understryker att det är just hamburgarna som är godast, men att man visst kan få hamburgaren ”wrapad” om man vill.

20120608-180641.jpg
Efter publiceringen har det dock dykt upp kommentarer från kunder som frågat efter att få hamburgaren wrapad men nekats. Max verkar också vara ganska dåliga på att svara på inlägg på sin facebook-sida, så det återstår att se hur framgngsrikt tilltaget blir. Vi kan inte nog stressa vikten av att hantera Facebook och sociala medier som en arena för dialog. Det är så du skaffar dig bra pr! Klart är i alla fall att bilden redan delats 130 gånger och fått 1200 likes, och det får väl ändå ses som positivt.

20120608-181131.jpg

Tipstack till @pleasecopyme.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.