Nytt och fräscht välkomnande på Four PR-kontoret
Skrivet av

Martin Ruist

12 juni
2012
12 juni
2012

Nytt och fräscht välkomnande på Four PR-kontoret

Vi gillar att ha det snyggt och hemtrevligt på kontoret, eftersom vi spenderar en hel del tid där, och Four PR-rummet har länge varit det mest inredda på kontoret. Nu vill vi sprida den hemtrevliga stämningen till resten av kontoret också och har därför samlat synpunkter bland alla som jobbar här om vad som kan förbättras och börjat fräscha upp lite. Först ut blev entrén. Nu finns där ordentliga besöksstolar där våra besökare kan sitta ner i lugn och ro och läsa en tidning om vi inte skulle vara anträffbara på en gång när de kommer hit. Vi har också gjort det lite hemtrevligare med tavlor på väggarna och en välkomstbild.

Det blev så trevligt att vi numera börjat sätta oss där och ta vårt eftermiddagskaffe om inte solen skiner. Självklart är du välkommen in att prova en kopp i vår mysiga hörna!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.