Dags för Promotionbåten
Skrivet av

Martin Ruist

12 oktober
2012
12 oktober
2012

Dags för Promotionbåten

I Örebro älskar man att nätverka. Det finns en rad olika nätverk och alla har det tillhörande jippo. På söndag är det dock dags för nätverksträffen framför alla andra, det är dags för Promotionbåten. Det är en nätverksresa som årligen anordnas av Handelskammaren Mälardalen. Resan är en 24 timmars kryssning i Stockholms skärgård.

Vi på Four PR åker med för andra gången. Det är dels en rolig resa men det är faktiskt en resa som också ger affärer. Förra året fick vi in ett jättefin och bra affär till Four PR. Så Promotionbåten är verkligen att förena nytta med nöje.

Som sagt på söndag seglar vi!

Viking Line, Cinderella

PS. vill ni följa resa på Twitter följ då hashtaggen #båten.

/Filip

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.