Ny praktikant på Four PR
Skrivet av

Four PR

5 maj
2014
5 maj
2014

Ny praktikant på Four PR

Från och med idag och 8 veckor framåt kommer jag att få vara en del av teamet på Four PR, vilket ska bli riktigt kul och lärorikt. Jag heter Jenny Wikman, är 21 år och läser andra året på PR- och informationsprogrammet vid Örebro universitet. Drömmen är en karriär inom PR- och reklambranschen och den tar avstamp i denna utbildning, praktiken på Four PR och en utbytestermin i USA till våren.

Utanför skolan älskar jag resor, sport och att umgås med mina nära och kära. Förra året bar det bland annat av till Abisko för fjällvandring, Göteborg på roadtrip och Sydafrika för volontärarbete med vithajar. När jag behöver en mer avkopplande vecka eller helg smiter jag gärna iväg till Sälen, som mer eller mindre varit mitt andra hem sedan innan jag kunde gå.

Nu blickar jag framåt mot 8 roliga veckor här på Four!

jenny haj skidor

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.