Four PR ger sig av till Almedalen
Skrivet av

Martin Ruist

28 juni
2014
28 juni
2014

Four PR ger sig av till Almedalen

Nästa vecka fylls Visby av mer än 20 000 politiskt och samhällsintresserade personer som frossar i vidgade perspektiv och nya idéer, genom över 3300 helt avgiftsfria seminarier och oändligt många fler oväntade möten. Naturligtvis pratar jag om politikerveckan i Almedalen och för fjärde året finns Four PR på plats.

Fyra uppdragsgivare

Under årets Almedalsvecka jobbar Four PR med fyra olika uppdragsgivare i olika omfattning. Bland annat hjälper vi vår löpande kund Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna med deras Försvarspolitiskt Café i Försvarspolitisk Arena. De håller även ett eget seminarium som tar avstamp i Riksdagens Veteranutredning och diskuterar innebörden av den med myndigheter som Försvarsmakten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Rikspolisstyrelsen och Folke Bernadotteakademin. Seminariets rubrik är ”Vem bryr sig om våra veteraner?”. Vi har även hjälpt Handelskammaren Mälardalen och deras projekt YHM 2014 med att ta fram underlag för deras påverkansarbete och funnit som bollplank vid planeringen av deras seminarium ”Energimålen 2020 är hotade av kompetensbrist. Hur kan vi utforma en lösning tillsammans?”.

Eget hus vid Östercentrum – några sängplatser lediga

Även i år hyr Four PR ett hus vid Östercentrum, på bekvämt avstånd till alla seminarier och event. I huset bor även några av våra uppdragsgivare. Från onsdagen den 2 juli har vi fortfarande några tomma bäddar som om du eller någon du känner letar boende i Almedalen får du gärna höra av dig till mig. Du kan maila martin eller ringa 073-9321262.

Kommenterar Almedalsveckan i Nerikes Allehanda

I dag skriver Nerikes Allehanda om Almedalsveckan. Vi är glada och stolta att de vänder sig till Örebros äldsta pr-byrå för att få en kommentar och få reda på vad Örebroföretagare gör i Almedalen. Du kan läsa artikeln här.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.