Instagrams nya zoomfunktion – perfekt för att skapa intressant innehåll
Skrivet av

Linnéa Karlsson

3 september
2016
3 september
2016

Instagrams nya zoomfunktion – perfekt för att skapa intressant innehåll

Den här veckan lanserade Instagram en zoomfunktion som gör det möjligt att ta en närmare titt på bilder och videoklipp, något som företaget själva säger ha varit mycket efterfrågat bland sina användare. Hittills är den nya funktionen bara tillgänglig för iOS men inom några veckor kommer även Androidanvändare kunna zooma på Instagram. Den nya funktionen är bara en av många uppdateringar som har skett under den senaste tiden, som bland annat ny logotyp och Instagram Stories. Och detta är nog inte den sista förändringen som vi kommer se. Nedan visar Instagram upp sin senaste uppdatering, vilket fick stor respons.

Det nya funktionen är ypperlig för varumärken att använda för att skapa ett intressant innehåll som engagerar. Ett företag som var snabb att använda uppdateringen var Noosayoghurt, som på ett kul sätt fångar följarnas intresse. Vill du se vad kon säger? Gå in på Noosayoghurt:s Instagram via mobilen.

What do cows say when they play hide-and-seek? Hint: pinch and zoom to find out.

A post shared by noosa yoghurt (@noosayoghurt) on

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.