Skrivet av

Martin Ruist

12 september
2017
12 september
2017

Så skriver du mail för att få svar

Vi är många som ägnar stor del av vår arbetsdag åt att skriva e-postmeddelanden. Några mail lägger du förmodligen en hel del tid på att formulera på rätt sätt. Men lägger du energi och tid på rätt saker när du skriver e-post för att få din mottagare att läsa och svara på det? Ladda ner våra fem tips på hur du får din mottagare att svara på dina mail.

>>Ladda ner våra fem tips här<<

 

Jag vill också passa på att tipsa om vår tidigare artikel om hur du skriver rubriker. Även om texten handlar om hur du formulerar dig för att fånga journalister kan tipsen enkelt appliceras även på e-postgenren. Du hittar artikeln här.

Är du ännu mer nyfiken på att utveckla hur du och din organisation kommunicerar, för att få bättre respons, är du alltid välkommen att höra av dig till oss för ett förutsättningslöst möte. Du når mig på martin.ruist@fourpr.se eller 019-760 75 07.

Tack!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!