Skrivet av

Ronja Nyström

22 januari
2018
22 januari
2018

Första dagen på praktiken

Hej! Ronja Nyström heter jag och är en 21-årig medier, kommunikation och PR student. Jag har precis börjat min fjärde termin och ju längre tiden på universitet går desto mer känns det som att jag har hamnat helt rätt.

Medier, kommunikation och PR programmet är fantastiskt roligt och väldigt lärorikt men jag har sedan start känt att det är något som saknas. Min önskan har därför varit att kombinera studierna med en inspirerande praktikplats för att på så vis maximera min utbildning till fullo.

Idag gör jag min första dag här på Four PR och det känns redan jättebra. Jag blev välkomnad med öppna armar och i skrivande stund har jag redan fått en genomgående introduktion, lärt mig hur man bemästrar Sonos-systemet och fått delta på flera möten.

Nu är jag mer än redo och ser fram emot att få spendera en dag i veckan samt hela maj månad med det härliga gänget här på Four PR. Jag är övertygad om att jag kommer trivas!

Bästa hälsningar,

Praktikant-Ronja

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!