Skrivet av

Ronja Nyström

26 februari
2018
26 februari
2018

Praktikant-Ronja: ”Dagarna på Four PR springer iväg, jag trivs väldigt bra!”

 Hej Ronja! Du har varit hos oss på Four PR i sex veckor nu, hur har första tiden varit?
– Min första tid på Four PR har varit superbra. Redan från start har jag känt mig välkommen och jag trivs väldigt bra. Dagarna springer iväg, förmodligen på grund av att praktiken är rolig, inspirerande och utmanande. Jag lär mig nya saker varje dag, vilket är jättekul!

Vad är roligast med att vara praktikant på Four PR?
– Det roligaste är att hela tiden bli inkastad i saker. Ingen dag är den andra lik och jag tilldelas nya utmanande och spännande uppgifter hela tiden. Jag känner mig som en del av gänget och varje uppgift är på riktigt och meningsfull vilket ger extra motivation till att alltid göra sitt yttersta för bästa resultat.

Vad får du göra om dagarna?
– Som jag nämnde är ingen dag den andra lik och uppgifterna är väldigt varierande. Hittills har jag bland annat fått arbeta med kunders sociala medier, deltagit på utbildning om rörligt content, varit på Linkedin-event, planerat PR-aktiviteter samt gjort olika sorters researcharbete.

Är PR-yrket som du har förväntat dig?
– PR-yrket är som jag har förväntat mig och mycket mer. Innan jag satte foten här hade jag endast förväntningar utifrån min utbildning på universitetet. Medier, kommunikation och PR utbildningen har givit mig mycket kött på benen men det går inte att jämföra med erfarenheten jag får genom praktiken. Innan jag började här hade jag en föreställning om att arbetet skulle vara roligt, varierande och kreativt. Detta är något jag upplever tillsammans med gänget här på Four PR. 

Vad ser du mest fram emot framöver?
– På kort sikt ser jag väldigt mycket fram emot att fortsätta praktiken och utvecklas så mycket som möjligt. I maj kommer jag vara här på heltid vilket ska bli jättekul! På lång sikt ser jag fram emot att ta examen och fortsätta ta ytterligare steg mot mina mål och drömbranschen!

Har du börjat dricka kaffe än då?
– Haha, tyvärr måste jag erkänna att jag inte lärt mig det än. Det talas om att kaffet här på Four PR är fantastiskt gott. Det får bli ett av mina mål här på praktiken!

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!