Four PR rekryterar ny PR-konsult
Skrivet av

Martin Ruist

16 april
2018
16 april
2018

Four PR rekryterar ny PR-konsult

Four PR fortsätter att växa. Det senaste tillskottet är Emil Furudahl som kliver in i rollen som PR-konsult på Four PR i slutet av april.

Four PR befinner sig i en stark expansionsfas tack vare flera nya och utökade kunduppdrag. Därför rekryterar vi nu Emil Furudahl, som tillträder sin nya roll som PR-konsult på Four PR den 23 april. Han kommer närmast från försvars- och säkerhetsföretaget Saab, där har haft en tjänst som Communication Manager inom Saabs affärsområde Dynamics, vars huvudkontor ligger i Karlskoga.

På Saab Dynamics arbetade Emil med PR- och kommunikationsfrågor, både nationellt och globalt, samt ansvarade för Dynamics planering och publicering av innehåll i Saabs sociala och digitala kanaler. Vi är såklart glada att få in Emil i vårt team. Och vi är övertygade att han kommer vara en lika stor tillgång för oss som byrå som för våra kunder.

Läs mer i vårt pressmeddelande>

Välkommen till oss Emil!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.