Skrivet av

Ronja Nyström

8 maj
2018
8 maj
2018

Four PR välkomnar dig till årets första Almedalsmingel – i Örebro

Vårt årliga Almedalsmingel är en tradition vi tycker mycket om. När Almedalsintresserade örebroare möts och lyssnar på varandra tror vi att det kan hända bra saker. Vi på Four PR vill därför samla Örebros Almedalsbesökare eller Almedalsintresserade på årets första mingel fredagen den 25 maj.

På agendan väntar samtal om förväntningar och spekulationer om vad den här Almedalsveckan – under valår – kommer att präglas av. Framförallt blir det ett samtal mellan dig och de andra minglande örebroarna. Vi kommer även våga oss på att göra några spaningar och ytterst kvalificerade spekulationer inför valet och kring valresultatet.

När: 25 maj 2018
Plats: Örebro läns museum
Tid: 17.00-19.00
OSA: senast 21 maj via vår anmälningssida
Deltagandet är kostnadsfritt och vi bjuder på dryck och tilltugg.
OBS! Minglet kräver anmälan för deltagande.Psst. 
Precis före minglet (16.30) arrangerar Sveriges kommunikatörer och Four PR ett seminarium om hur Ford deltog i Almedalsveckan 2017. Där pratar vi kort om Almedalen som fenomen, men framförallt borrar vi i Ford-caset. Läs mer på Sveriges kommunikatörers hemsida och hur du kan anmäla dig även till det.

Under minglet kommer våra seniorkonsulter Fredrik och Fredrik föutspå valresultatet, och de är INTE överens.

Vi ser fram emot att träffa dig på årets första Almedalsmingel i Örebro.

Välkommen!

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!