Vi älskar att upptäcka framtiden
Skrivet av

Fredrik Welander

5 september
2018
5 september
2018

Vi älskar att upptäcka framtiden

På Four PR älskar vi Live at Heart. Vi älskar att bli påminda om att vi är en del av en kreativ och gränslös värld. Vi älskar att hjälpa människor att mötas och utveckla saker. Vi blir varma i magen av att se när de som igår ansågs vara galna tar plats som dagens superhjältar. Det som ni som kommer till Live at Heart tar med er till Örebro är viktigt, och vi älskar att ni delar med er av kreativitet, kunskap och driv.

Så det är med ödmjukhet och stolthet vi tar plats som en liten del i detta fantastiska möte. Live at Heart beskriver det målande på sin hemsida:

What is sensation?

Is it the goosebumps you get from hearing a freakishly good song? Is it the excitement you feel when getting a new genious idea? Is it the warmth of someone’s arm around you when walking the streets of Örebro? Is it the joy of finding a new business opportunity. Or is it that feeling of anticipation when they finally turn down the lights in the cinema.

To us, it’s all of those things – and much, much more.

Live at Heart is one of Scandinavia’s biggest showcase festivals and industry conferences. We are showcasing the stars of tomorrow and bringing creative professionals together to inspire, learn and create. During Live at Heart, hundreds of artists, filmmakers, industry delegates and thousands of Live at Heart fans come together in the heart of Örebro. They come from different backgrounds, cultures and industries. But they do have one thing in common.
They are all here to discover sensation.

Just det där präglar så mycket av det vi jobbar för. När människor möts, upptäcker något/någon olika och utvecklar idéer så kommer det att hända bra saker. Vi kan inte kontrollera när och var de där bra sakerna kommer att hända, men de händer. Att just vår lilla del av världen kan vara en sådan mötesplats inspirerar oss. I år kommer vi att hjälpa till med Live at Hearts invigningsmingel och vi kommer röra oss på seminarier, spelningar, filmvisningar och andra arrangemang. Vi kommer njuta av möten på gator och torg, i lobbies och restauranger. Och vi kommer göra vad vi kan för att bjuda in fler i det här fina mötet. Ju fler vi är som kommer från olika håll, desto fler idéer. Det blir en fin vecka i Örebro och ni är så välkomna.

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.