Två veckor går fort
Skrivet av

Four PR

16 november
2018
16 november
2018

Två veckor går fort

Paus från skolarbetet och rakt in i arbetslivet. I två härliga veckor har jag fått chansen att praktisera hos Four PR i Örebro. Mitt namn är Ella-Marin Sparby. Jag är 18 år gammal och läser nu mitt sista år på Thoren Business School och samhällslinjen med inriktning kommunikation, entreprenörskap, ledarskap och organisation.

På Thoren har vi fått möjligheten att ta steget ut i arbetslivet redan under gymnasietiden, vilket för mig är en ypperlig chans att pröva på yrken som intresserar mig. Efter en tids letande fick jag kontakt med Fredrik Stengarn och Martin Ruist här på Four PR. Lucky me!

Redan från första dagen fick jag delta i möten, analysera en debattartikel och skapa en ny Spotify-lista till gänget. Jag blev även bjuden på ”golunch” i Saluhallen. Helt klart höjdpunkten den dagen! 😉

Andra veckan fick jag kliva in med nya ögon och med den nya generationens perspektiv i olika saker och ting, framförallt digitala och sociala medier, och det tog inte lång tid innan jag kände mig uppskattad för de uppgifter jag assisterade i. Väldigt roligt!

När jag nu lämnar Four PR tar jag med mig erfarenheter som jag är övertygad om kommer gynna mig i mitt UF-företag men även i skolarbete och framtida yrken.

Stort tack till Four PR som tagit väl hand om mig under dessa två veckor.

Kramar, Ella-Marin.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.