Unga Forskare väljer Four PR!
Skrivet av

Four PR

28 mars
2019
28 mars
2019

Unga Forskare väljer Four PR!

Four PR blir Unga Forskares nya PR- och kommunikationspartner – fantastiskt roligt tycker vi! Fokus kommer främst att ligga på medierelationer och strategisk kommunikationsrådgivning.

Unga Forskare är Sveriges största ideella ungdomsorganisation inom naturvetenskap. Organisationen syftar att ge unga mellan 6 och 25 år förutsättningar att utveckla sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Unga forskare står också bakom Sveriges unga forskningslandslag, som representerar Sverige i forskningstävlingar världen över.

Vår första insats kommer att vara PR-stöd inför deras utställning Unga Forskare som arrangeras mellan 27-29 mars på Tekniska Muséet i Stockholm. Här tävlar deltagare om prispengar på över en halv miljon kronor samt chansen att få representera Sverige i forskningslandslaget som utses på utställningen.

Läs hela pressmeddelandet här. 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.