Fredrik summerar 2019: ”Ett magiskt och händelserikt år”
Skrivet av

Fredrik Stengarn

20 december
2019
20 december
2019

Fredrik summerar 2019: ”Ett magiskt och händelserikt år”

Stort tack för ett magiskt år! Med några resumerande rader från året som gått vill vi på Four PR önska dig en god jul och ett gott nytt år. För oss har det hänt en hel del under året som gått.

Vi har utökat kontoret i Stockholm med Ronja. Vi har fått tillbaka Linnea och Emil från föräldraledigheter. Vi har fått in en rad nya kunder så som Descartes, Compare och Unga Forskare. Vi har fått förnyat förtroende av Riksförbundet Unga Musikanter och Ford Motor Company. Vi har fått konferenshänga på fantastiska Steam i Västerås och springa runt på Visbys gator under Almedalsveckan. Vi har fortsatt arbetat med vår etablering i Karlstad. Vi har en vägg utslagen på Örebrokontoret, eftersom vi i februari 2020 kommer sitta i större lokaler. Och vi har framförallt haft ett väldigt givande och roligt år tillsammans med varandra, kunder och andra partners. Det vill vi tacka för!

Det mest fantastiska är att det förmodligen hänt minst lika mycket hos dig. Mer kommer ske 2020. Nu tar vi en välförtjänst julledighet, firar in det nya året och tar nya tag i början av januari. Vi ses i det nya decenniet!

God jul och gott nytt år, från vännerna på Four.

Fredrik Stengarn
PR-konsult

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.