Enterie lanserar webbshop för distribution av pressmeddelanden
Skrivet av

Martin Ruist

13 maj
2020
13 maj
2020

Enterie lanserar webbshop för distribution av pressmeddelanden

Det tech- och startupspecialiserade PR-nätverket Enterie lanserar en helt ny tjänst för att skicka ut pressmeddelanden till journalister och influerare i Europa och USA. Four PR är en av 14 PR-byråer som ingår i nätverket, vilket innebär att vi nu kommer kunna erbjuda tjänsten till våra nationella kunder.

Enterie, som är ett nätverk av oberoende byråer inom PR, media, marknadsföring och design, har tagit fram den nya plattformen EnterieGO för distribution av företagsnyheter till journalister och influerare. Tack vare samarbetet genom Enterie finns plattformen tillgänglig i 14 länder i Europa och USA. Tjänsten är enkel att använda och är uppbyggd som en webbshop.

Tjänsten är utformad för att tillgodose behoven hos varumärken som inte har kapacitet eller budgetar för långvariga eller löpande PR-aktiviteter, men som kanske ibland måste meddela något viktigt eller rikta sig mot en specifik, lokal marknad.

Four PR har länge varit starka i att hjälpa utländska företag med kommunikation i Sverige och Skandinavien, inte minst genom vårt eget nätverk Northern PR Network. Med Enteries nya plattform kan vi nu hjälpa nya grupper av organisationer, som bara är ute efter punktinsatser i ett eller flera länder.

För varje nyhetsdistribution gör Enterie en lokal, personlig anpassning med hjälp av nätverkets lokala PR-byråer, som översätter och lokalanpassar texten för varje pressmeddelande som skickas ut via plattformen.

Läs mer i vårt pressmeddelande här.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.