Så kan bättre internkommunikation lyfta arbetsplatsen
Skrivet av

Hannes Kataja

18 juni
2024
18 juni
2024

Så kan bättre internkommunikation lyfta arbetsplatsen

3 av 10 upplever att kollegorna inte bryr sig om varandra och omkring 50 procent av medarbetarna tycker inte att cheferna är bra på att delegera, samordna samt involvera medarbetarna i beslut som rör deras arbete. Resultaten kommer från Great Place to work nationella medarbetarundersökning som genomfördes 2023 och sätter fingret på en viktig utmaning som arbetsgivare står inför.   

En god kommunikation på jobbet är en viktig komponent för att både medarbetare och chefer ska trivas, göra ett bra jobb och vilja vara kvar på arbetsplatsen. Därför har Four PR nu tagit fram en kortare utbildning som bidrar med kunskap om hur ni kan använda internkommunikationen som ett verktyg för att maximera engagemanget på kontoret. Perfekt aktivitet för höstens kickoff eller uppstartskonferens.

Här kan ni läsa mer om internkommunikationsutbildningen

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.