Nyhet: Four PR på webben
Skrivet av

Fredrik Stengarn

6 september
2010
6 september
2010

Nyhet: Four PR på webben

PR- och kommunikationsbyrån Four PR har nu lanserat sin officiella webbplats. Innan www.fourpr.se profilerade sig byrån genom att enbart ha en så kallad ”fan site” på Facebook, denna har idag 116 fans. Efter den massiva responsen på Facebook ansågs det viktigt att även ha en webbplats att styra kunder och intressenter till.

– En webbplats är den centrala punkten för ett företags aktiva kommunikation med omvärlden. Dessutom brukar man säga att en hemsida är företagets digitala visitkort, därför ser vi det som självklart att ha en egen webbplats. Men mixen är viktig mellan hemsida och sociala medier, därför behåller vi givetvis vår populära facebook-sida, säger Filip Jarl, VD på Four PR

På www.fourpr.se kommer man kunna följa byråns utveckling och framsteg i bland annat nyhetssektionen, men även i bloggform där medarbetarna ska kunna ventilera sina kreativa tankar för omvärlden. Dessutom är det en given plats för de som söker information om byrån och dess verksamhet.

Bakom hemsidans design ligger Anna Karlsson. Mer av henne hittar ni här (extern länk). Tack Anna!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.