Några tankar från en ny bloggare
Skrivet av

Four PR

11 oktober
2010
11 oktober
2010

Några tankar från en ny bloggare

Livet på Four går vidare och jag skriver på vår blogg för första gången. Då undrar ni säkert vem jag är? Vem gör inte det…

Det är nu ungefär 6 månader sedan Four Public Relations in Sweden AB startades och det är hur kul som helst! Jag heter Emanuel Sjöberg och kommer ifrån den pitoreska staden Motala. Jag flyttade därifrån för lite drygt 1 årsedan och sen dess har det varit en kanonresa, verkligen det bästa som jag har gjort! Min dröm har alltid varit att starta ett roligt och framgångsrikt företag och det allra bästa är att jag har startat det ihop med väldigt bra vänner som jag har hittat i Örebro!

När vi ändå är inne på Örebro kan vi prata lite om den som stad, det råder som ni säkert har läst i det tidigare inlägget från oss en diskussion om Örebros slogan och huruvida den är överraskande eller inte. Jag tänkte ja skulle ge min version av det hela, om ni vill läsa alltså.

Man brukar säga att ”all PR är bra PR” och jag mår dåligt när någon yttrar den frasen. För all PR är inte bra PR, all PR är PR men behöver inte vara bra.
Fan, det blev lite mycket PR nu men hoppas ni hänger med, ja ska förklara mig bättre.

När man jobbar med PR eller företagande gäller det att förstå att allt som sägs om företaget innebär att varumärket stärks eller försvagas mot marknaden och ens kunder. Skulle du säga att det är bra PR om din VD utpekas för ett grovt brott och fälls? Ne, skulle inte tro det. Därför vill jag inte befinna mig med det uttrycket att ”All PR är bra PR”

Som avslutning vill jag säga att Örebros slogan ”Överraskande Örebro” har en negativ klang runtomkring sig när den sägs som vi redan har varit inne på. Den har alltså inte ett bra PR-värde och ska därför inte räknas som en bra slogan.

Det var lite från mina tankar och åsikter om PR och information, vill ni veta mer är det bara att kontakta mig. Min information finns under fliken, vi på four

Ha de bra

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.