Bra känsla imorse…
Skrivet av

Fredrik Stengarn

19 oktober
2010
19 oktober
2010

Bra känsla imorse…

… när man öppnade morgontidningen och hittade vår debattartikel. För er som har NA så finns den att läsa med tillhörande bild på sidan 26. Det vill säga ”Debatt-sidan i del ett, näst sista sidan. För er andra är det bara att kika under ”Press” här på hemsidan så finner ni den i textformat. Kräver dock att er dator kan läsa PDF-filer.

En liten övrig kommentar bara kring debattartiklar som fenomen så finner jag dem väldigt spännande. Eftersom ”vanliga” människor och branschfolk kan få komma till tals – men under snygga och ordnade former – skapar det en enormt givande debattgrund. För alla med intresse och som på ett eller annat sätt vill uttrycka sina åsikter.

Hmm… lyckades inte rotera bilden. Jag = tekniskt haveri!

/Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.