André Pops är ett genival av SVT
Skrivet av

Fredrik Stengarn

25 november
2010
25 november
2010

André Pops är ett genival av SVT

André Pops är årets julvärd på SVT. Ett genidrag från SVTs sida, Popsen är en omtyckt SVT-profil som ständigt hyllas för sina insatser i diverse sportsändningar. Bland annat programmet Vinterstudion. Männen gillar Pops, kvinnorna gillar pops och barnen gillar Pops!

Så ur ett PR-perspektiv är valet 100 procent korrekt, enligt min mening. Ser ingen som skulle passa bättre. André har en långt mer sympatisk aura över sig än vad exempelvis Peter Jihde har, dessutom är han retoriskt skicklig och personlig. Tre Pops-egenskaper som jag vill nämna är; ödmjuk, varm och familjevänlig. Precis vad som behövs på julen! Bra SVT!

Dessutom älskar jag att Pops, genom SVT, tackar och hälsar till sina ”fans” genom social media. I det här fallet genom SVT Sports Facebook-grupp;

 

 

 

 

 

Vi lyfter på hatten och önskar André Pops lycka till på julafton.

Signerat,
Fredrik

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.