Lucka 5
Skrivet av

Martin Ruist

5 december
2010
5 december
2010

Lucka 5

Tips 5: Vårda ditt varumärke. Vikten av ett starkt varumärke blir bara tydligare eftersom människor idag handlar mycket på igenkänning. Ett varumärke man känner igen litar man på. Ert varumärke är mer än bara er logga, det handlar om allt ifrån grafiska uttryck till hur ni i företaget reagerar och agerar i olika situationer. Om ditt företag idag inte har någon profil bör ni absolut skaffa det. Det är inte alls svårt utan handlar bara om att bestämma vilket teckensnitt och vilka färger ni ska använda och hur er logga ska se ut. Om ni redan har flera olika varumärken kan det vara en bra idé att synkronisera dem, så att man känner igen er oavsett vilket av era varumärken man sett tidigare. Vi ser idag många exempel på den här typen av centraliserade varumärken.

Nästa steg är att få ert varumärke att synas på så många ställen som möjligt. Använd det på brevpapper, fakturor, hemsida, dokument, ja allt.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.