Lucka 13
Skrivet av

Fredrik Stengarn

13 december
2010
13 december
2010

Lucka 13

Tips 13: Att synas på Facebook. Bara TV är en större exponeringskanal i Sverige. Genom att skapa en Facebook-fansida kan ditt företag få bra exponering på inom just detta sociala mediet. Har du ett redan omtyckt varumärke kommer människor att hitta dig snabbt, om du däremot är ett mer okänt varumärke måste du själv jobba hårt för att göra din Facebook-fansida intressant. Kom ihåg att du i din Facebook-fansida primärt ska interagera med dina kunder/medmänniskor, inte sälja.

Trevlig Lucia på er!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.