Tankar inför 2011
Skrivet av

Four PR

23 december
2010
23 december
2010

Tankar inför 2011

God Jul kära vänner!

2010 har gått väldigt fort och för mig har det varit ett av de bättre åren i mitt liv. Mycket skratt och mycket jobb med goa vänner som jag driver ett företag ihop med. Jag har lärt mig hur mycket som helst och fortsätter lära mig nya saker varje dag.

Imorgon är det julafton och då hoppas jag att alla som läser denna blogg kommer att kolla på Kalle Anka kl 15.00 och krama sina nära och kära. Själv ska jag åka ner och hälsa på min far som bor i Borås och fira jul ihop med honom, min halvsyster och min låtsasmamma. Har inte firat jul med dem sen många år tillbaka, ska bli väldigt kul faktiskt.

Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och tänka mig in i år 2011 och försöka förutspå något. Lite som en spådam gör, fast jag är man och mer gissar (fast det gör nog de med).

2011 kommer bli ett fantastiskt år. Vi har redan sett bevis på vad 2010 har gjort med efterfrågan på reklam- och PRarbete och jag tror att det behovet kommer att öka. Jag tror dock att ”PR” har blivit nedsmutsat efter alla skriverier om Prime och hur de har lobbat med Svensk Näringsliv de senaste dagarna. Men då är det upp till oss som jobbar med PR att verkligen visa att PR inte är något skitigt utan något som hjälper många att synas på rätt sätt.

Min kära kollega Fredrik gjorde en bra berättelse häromdagen om vad PR är:

Många tror att PR är något man använder för att sätta upp en vägg av positiva budskap för att gömma undan de dåliga värdena som finns i ett företag. PR är långt ifrån det, PR innebär att man går in i företag och gör rätt, konsulter går in i en organisation och startar ett förändringsarbete innifrån, inte bara utifrån.”

Med detta sagt vill jag återigen säga God Jul och Gott Nytt år på er alla och lova mig att ni tar det lugnt på under juldagarna och inte stressar ihjäl er.

//Emanuel ”Manne” Sjöberg

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.