Four PRs nya roll-ups har anlänt!
Skrivet av

Martin Ruist

10 februari
2011
10 februari
2011

Four PRs nya roll-ups har anlänt!

Four PRs nya rollups
Four PRs nya rollups

Nu har Four PRs nya roll-ups kommit. Roll-uperna kommer att användas på framtida event där vi vill synas lite extra. Just nu står de i vår entré så att vi kan beskåda dem varje gång vi går förbi. Vi är otroligt nöjda med dem, efter snabb och smidig leverans från Rollupkungen.se. Vi kan varmt rekommendera den leverantören. Trycket är väldigt bra, vilket är det som var det största orosmomentet inför beställningen.

Självklart ska vi också visa en bild på mästerverken för er. När vi gjort designen har vi utgått ifrån vår logotyp och använt oss av de grafiska elementen i logotypen, det vill säga bollarna. Dem har vi sedan lagt lite effekter på för att göra lite rundare och mjukare. Vi har placerat bollarna i mönster så att linjerna som bildas går över båda rolluperna. På det sättet passar de både tillsammans och var och en för sig.

Roll-uperna är beställda från Rollupkungen!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.