Eftermiddagsmöte med (C)
Skrivet av

Fredrik Stengarn

18 april
2011
18 april
2011

Eftermiddagsmöte med (C)

Som ett fortsatt steg i diskussionen med politiker om ungt företagande träffade jag idag Centerpartiets riksdagsledamot Emil Källström som just nu reser Sverige runt för att prata om företagande och inovasionsutveckling. Mötet var likt Fredrik Reinfeldts tidigare besök i Örebro koordinerat genom organisationen Drivhusets örebrokontor.

På samma möte var även tidigare centerpartisten Sofia Larsen med, nu mer affärsutvecklare på Örebro universitet. Anna Sjödin, verksamhetschef på Drivhuset, pratade om hur deras situation ser ut när det kommer till att hjälpa unga företagare, jag pratade om hur man som ung företagare ser på möjligheterna och svårigheterna med att starta företag.

Mötet var väldigt givande och Emil tog till sig av vad han fick höra.

Som sagt, fortsatt kul att politiker engagerar sig i ungas företagssituation! Senast statsminister Fredrik Reinfeldt som besökte Four PR och nu Emil Källström från Centerpartiet.

/Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.