Presentation av Emilia!
Skrivet av

Four PR

29 april
2011
29 april
2011

Presentation av Emilia!

Hallå!

Mitt namn är Emilia och jag har nu fått den fina äran att blogga lite här hos det fantastiska gänget på Four PR. Jag kommer ursprungligen från den lilla ”världsmetropolen” Trollhättan men bor nu här i Örebro och läser på PR- och informationsprogrammet på Örebro universitet. Jag kommer att skriva om lite saker som händer i PR- och kommunikationsvärlden och lite allt möjligt annat som är medierelaterat, vilket jag tycker ska bli superroligt!

Tills vi hörs igen; ha det bäst!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.