Succé för Four PR:s deltagande i Mustaschkampen
Skrivet av

Martin Ruist

16 maj
2011
16 maj
2011

Succé för Four PR:s deltagande i Mustaschkampen

Under perioden 11-15 maj har vi på Four PR bedrivit en kampanj på Facebook i syfte att stödja Mustaschkampen. Vi ville med hjälp av Facebook skapa engagemang för Cancerfondens kampanj, Mustaschkampen.

Det vi gjorde på Four PR var att vi skänkte 10 SEK för varje person som gick in på Facebook och började ”gilla” Four PR. De personer som redan innan gillade Four PR på Facebook kunde välja att ”gilla” en kampanjbild som vi publicerade på Four PR:s Facebook-sida.  Även för dessa ”gilla” så skänkte vi på Four PR 10 SEK till Mustaschkampen.

Utöver detta så odlade även Filip Jarl och Emanuel Sjöberg varsin mustasch för att visa sitt engagemang i kampen mot prostatacancern.

Kampanjen har fått en fantastiskt fin respons. Något vi på Four PR är oerhörd glada och stolta över. Den totala summan som Four PR skänker till Cancerfonden och Mustaschkampen landar tillslut på 870 SEK. En summa som blivit möjlig tack vare alla våra gamla och nya vänner. Tack!

/Filip Jarl, VD

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.