Smart, Giggs!
Skrivet av

Four PR

24 maj
2011
24 maj
2011

Smart, Giggs!

För att börja från början: Ryan Giggs, fotbollsspelare i Manchester United, gift tvåbarnsfar, hade en otrohetsaffär med Big Brother-kändisen tillika nakenmodellen Imogen Thomas. På något vis lyckades han få igenom ett domstolsbeslut på att engelska tidningar inte fick skriva om händelsen i hopp om att försöka bevara sitt rykte och skydda hans privatliv.

MEN vad Ryan Giggs verkar ha missat totalt är funktionen av sociala medier.  Han har nu nämligen stämt Twitter på grund av alla de privatpersoner (närmare bestämt 75 000 st, innan helgen) som twittrat om hans lilla skandal. För det första är Twitter inte ens i närheten av att vara en tidning, och för det andra så är de ett amerikanskt företag och bör därmed inte ens gå under det engelska domstolsbeslutet (om jag inte har helt fel nu).

Kanske att Ryan Giggs borde tänkt på att skydda sitt personliga varumärke och privatliv INNAN han vandrade iväg för att testa grönare betesmarker. Han har nu slösat bort hela 2,1 miljoner kronor på att hemlighålla sin lilla affär vilket i efterhand var helt i onödan.

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.