Nyhet: KöpJakt väljer Four PR
Skrivet av

Fredrik Stengarn

9 juni
2011
9 juni
2011

Nyhet: KöpJakt väljer Four PR

köpjaktlogoDet blev i dagarna klart att den nya köp-och-säljsajten KöpJakt.se – som ska utmana de stora aktörerna med lägre priser och genom att skänka vinsten till välgörenhet – väljer Four PR som PR-byrå. Anledningen till PR-satsningen är för att flytta fram positionerna inför den stora lanseringen av sajten.

KöpJakt.se har arbetat i flera år för att bygga upp sin marknadsplattform som ska revolutionera köp-och-säljbranschen på internet. Förutom att det är billigare att annonsera på sajten skänks hela vinsten från privatmarknaden till välgörenhet. För företagen som annonserar blir det ett sätt att bedriva socialt hållbart företagande.

Lanserar med hjälp av PR-byrå
Redan nu finns en fullt fungerande betaversion av sajten men inför den officiella lanseringen har företaget nu upphandlat PR-tjänster. Upphandlingen vanns av Örebrobyrån Four PR.

– Det känns otroligt kul att få jobba med KöpJakt eftersom de visar att det går att göra gott även inom näringslivet. Fler företag borde följa efter KöpJakt och tänka mer CSR, säger Four PRs VD Filip Jarl.

Glädje och humor
KöpJakts VD och grundare Andreas Wickberg säger att det finns flera anledningar till att de valt Örebrobyrån istället för någon av de mer namnkunniga storstadsbyråerna.

– Redan från första mötet har de visat ett stort engagemang för mig som kund och de presenterade väldigt kreativa idéer. Jag gillar också att de precis som jag driver sitt företag med en stor portion glädje och humor, säger Andreas Wickberg, VD och grundare på KöpJakt.

Avtalet är upplagt som ett retainer-avtal och löper över 12 månader med start från och med 1 juni, 2011.

KöpJakts köp-och-säljsajt hittar ni på www.kopjakt.com

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.