Pocketböcker lanseras med ”knullkudde”
Skrivet av

Four PR

13 juli
2011
13 juli
2011

Pocketböcker lanseras med ”knullkudde”

Pocketförlaget har nu valt att skicka ut den så kallade ”knullkudden” till utvalda bloggare i samband med lanseringen av Ann Söderlunds ”Men vi knullar ju ändå inte” och Bob Hanssons ”Vips så blev det liv”. På kudden står det ”JA!” på ena sidan och ”NEJ!” på den andra och ifall man köper båda böckerna hos Pocketshop så ska man alltså få den.

Tycker att det känns enormt roligt att ett boksläpp uppmärksammas på det här sättet då det känns som att böcker idag får allt mindre uppmärksamhet (såvida det inte är skandalfulla biografier från någon kändis). Kul idé!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.