Twitter ett fantastiskt informationsflöde genom Norge-händelserna
Skrivet av

Four PR

25 juli
2011
25 juli
2011

Twitter ett fantastiskt informationsflöde genom Norge-händelserna

Under de fruktansvärt hemska Norge-händelserna de senaste dagarna uppmärksammade många twittrare hur bra Twitter var som informationskälla när det kom till att få reda på nya detaljer angående det som hänt/hände. Bland annat folk som befann sig ute på landet utan dator eller tv hade det till och med som sin enda informationskälla och gick ändå inte miste om några viktiga detaljer tack vare engagerade människors snabba twittrande. Möjligheten att kunna diskutera händelserna med andra chockade människor helt fritt samt att framföra kondoleanser raka vägen till statsminister Jens Stoltenberg är även helt fantastisk och det är helt otroligt hur annorlunda rapporteringen och informationsflödet är jämfört med när 9/11 inträffade. All cred till Stoltenberg som även såg till att ta sig tid och svara på folks tweets och tacka för omtanken i den pressade och sorgfulla sitsen han befann sig i.

Så heja Twitter!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.