PR-kupp av Erik och Mackan
Skrivet av

Four PR

5 augusti
2011
5 augusti
2011

PR-kupp av Erik och Mackan

Igår visades det på Rapport ett klipp där Vilnius borgmästare ses köra över en bil som parkerat på cykelbanan med en pansarvagn. Det påstods vara en informationsfilm som skickats ut till stadens medborgare som en varning mot att blockera för cyklisterna, men tittar man lite närmre så ser man att Erik och Mackan även sitter i pansarvagnen. Klippet var helt enkelt ett pr-trick till nya programmet ”99 nya saker med Erik och Mackan” som kommer att sändas på TV6 och alla de intervjuade var enbart skådespelare. Klippet har fått stor spridning på Youtube och även plockats upp av andra internationella nyhetssändningar. Kul grej!

Klicka HÄR och spola fram till 17:18 för att komma till inslaget.

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.