Nostalgiskt Apple-ögonblick
Skrivet av

Four PR

28 augusti
2011
28 augusti
2011

Nostalgiskt Apple-ögonblick

Precis som det nämndes i tidigare inlägg så har Steve Jobs verkligen lyckats med att personifiera hela sitt företag och INTE bara vara en bakgrundsfigur – han har verkligen bokstavligt talat varit Apple! Jag tycker att det på ett så skönt sätt märks i det här gamla klippet när han lanserar den allra första Mac:en. Han kickar ass redan från första sekund med en fantastisk självsäkerhet, trots att han inte just där och då visste hur stort det han där bara påbörjat skulle bli. Apple är en så stor del i så många människors vardag, folk lever sitt liv med hans produkter – folk är beroende av det han skapat.

Så oavsett vem som är VD eller inte för Apple i framtiden – TACK Steve för att du uppfann Mac:en. Jag vill aldrig vara utan min, och är säker på att alla andra som fastnat för Apple känner samma sak. Apple kommer aldrig sjunka.

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.