Överraska din kommunikation
Skrivet av

Four PR

30 augusti
2011
30 augusti
2011

Överraska din kommunikation

Jag tycker alltid detta är roligt att se! Detta borde fler göra!
(Bild från DagensMedia.se här)

Jag vill påpeka att kommunikation är något som vi alla behöver se över ibland, vi alla har något att lära oss, även vi. Vi bör alla stanna upp och fråga oss själva frågan, hur kommunicerar jag egentligen, kan jag ändra något? Vi bör göra detta oavsett ifall det handlar om privatliv eller arbetsliv. Att se över hur vi kommunicerar kan vara den lilla skillnaden som skiljer framgånsrika företag från en konkurs. Kommunikation är nyckeln till allt!

Hur ska vi då kommunicera?
Det finns inget givet sätt att kommunicera eftersom alla organisationer är olika. Det viktigaste är bara att luta sig tillbaka i sin stol eller ta en promenad och fundera 15 minuter på vad som egentligen är bäst för just din organisation. Men det allra viktigaste som finns i all kommunikation är att växla och överraska. Stannar vi och alltid kommunicerar på samma sätt blir det i längden tråkigt för både potentiella kunder och anställda. Prova nya sätt, testa PR, prova internet-marknadsföring, DR eller sociala medier. Det viktigaste är i alla fall att aldrig stanna upp och förlita sig på sin nuvarande kommunikation för i morgon är den gårdagens kommunikation.

//Emanuel

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.