Posten kör igång iPhone-tävling!
Skrivet av

Four PR

27 september
2011
27 september
2011

Posten kör igång iPhone-tävling!

Posten kör nu i samarbete med sin reklambyrå Åkestam Holst igång en kampanj som går ut på att man via sin iPhone kan leverera digitala paket. Sammanlagt 42 paket kommer släppas värda upp till 5000 kr, och den som snabbast levererar det vinner innehållet. Syftet är att ”visa vad Posten kan hjälpa till med när man köper och säljer på nätet”.

ROLIGT sätt att engagera den yngre målgruppen, får man väl säga! I en tid som denna när allt handlar om internet och e-post så känns det som att Posten får jobba ännu hårdare med att bevara och stärka sitt varumärke, vilket det verkligen känns som att de fokuserat på här. Jag personligen kan knappt minnas sist jag köpte ett frimärke och faktiskt skickade iväg något, men i samband med Postens senaste kampanjer och DET HÄR så blir man ju nästan lite sugen!

Kul, Posten!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.