Ett inlägg om dagen efter.
Skrivet av

Four PR

11 november
2011
11 november
2011

Ett inlägg om dagen efter.

Seminariet gick kanon! Vi fick igång diskussioner om PR och kommunikation, vi fick igång diskussioner om Svanbergs uttalande ”Small people” och vi fick igång diskussioner som drog över tiden. Det är exakt det vi vill att vår kommunikation ska göra.

Att få igång en diskussion är det viktigaste som finns och det värsta som finns är när det bara blir blankt och inga människor ställer frågor eller verkar vara intresserade.

Nu sitter jag med en kaffe i handen, dagen efter, och jobbar med efterarbetet. Jag har både hunnit med att hämta bilen från vincontoret, eftersom jag inte kunde köra hem efter vinprovningen igår,  och jag har lämnat av alla grejer som vi använde. Nu är det tillbaks till det normala som gäller med en kaffe i handen och tacoskväll ikväll.

//Emanuel ”The Man” Sjöberg

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.